Tidligere stillingsopslag: Foreningskonsulent

Vil du være med til at kickstarte de studerendes engagement i foreninger og studiemiljøet på Københavns Universitet? Er du selvstændig, idérig og en god networker? Så kan du blive en del af holdet i Studenterrådet og Studenterhuset.

De studerendes frivillige engagement på Københavns Universitet (KU) har haft det hårdt under den lange coronanedlukning. Et mangefacetteret og stærkt foreningsliv er ellers grobund for et godt studiemiljø og trivsel blandt studerende. Der er derfor brug for en koordineret og central indsats, som kan kickstarte foreningslivet på KU og danne grundlag for et stærkere foreningsliv i fremtiden.

Studenterrådet og Studenterhuset søger en foreningskonsulent pr. 1. januar 2022 til at hjælpe os med denne indsats. Den vil bl.a. bestå i:

  • at fastholde de frivillige KU-studerende, som har holdt ved i foreningerne under nedlukningerne.

  • at hjælpe foreningerne med at rekruttere nye frivillige KU-studerende.

  • at kommunikere om og gøre foreningslivet tilgængeligt for de KU-studerende.

  • at sikre en større grad af levedygtighed i foreningerne gennem løbende opkvalificering og rådgivning, så de er mere modstandsdygtige over for forandringer i fremtiden.

Pr. 1. april 2022 bliver der også ansat en studentermedhjælper til indsatsen.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • Netværks- og relationsarbejde med studerende og foreninger på hele KU.

  • Dialog og samarbejde med de lokale ledelser på KUs fakulteter.

  • Udvikling af en digital foreningsoversigt, som gør foreningslivet på KU mere tilgængeligt for de studerende.

  • Udvikling af trykte og digitale redskaber til understøttelse af foreningslivet.

  • Generel understøttelse og udvikling af det brede foreningsliv på KU.

  • Betjening af styregruppe for indsatsen med repræsentanter fra Studenterrådet, Studenterhuset og KU.

  • Evaluering og opsamling.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har et par års relevant erhvervserfaring.

  • Har indsigt i studiemiljøer på videregående uddannelser.

  • Har dybdegående indblik i og erfaring fra foreningslivet.

  • Er udadvendt og god til netværk og samarbejde.

  • Er idérig og initiativrig.

  • Arbejder struktureret og selvstændig og kan holde overblikket i en travl hverdag.

  • Har lyst til at arbejde med unge mennesker i et omskifteligt og handlekraftigt miljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt og tidsbegrænset indtil 31. marts 2023. Løn og vilkår følger gældende overenskomst mellem staten og AC-organisationerne. Der forventes en vis fleksibilitet med hensyn til arbejdstider, og i visse perioder må merarbejde påregnes.

Du vil få fast kontorplads i Studenterrådets sekretariat på Købmagergade 52, men vil også have et tæt samarbejde med Studenterhuset, som har kontor i samme bygning.

Studenterrådet og Studenterhuset ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede at søge uanset alder, køn, religion, handikap og/eller etnisk baggrund.

Nærmere information og ansøgningsfrist

For nærmere information kontakt venligst Studenterrådets sekretariatsleder Caroline Bjerglund Andersen på telefon 27375474 eller Studenterhusets direktør Jacob Ørum på telefon 31354299.

Ansøgning med CV og referencer sendes i en samlet pdf til job@srku.dk mærket 'foreningskonsulent'. Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 22. november kl. 09.00.

Samtaler forventes afholdt mandag d. 29. november.

Om Studenterrådet og Studenterhuset

Studenterrådet er en vidt forgrenet studenterpolitisk organisation, som repræsenterer de knap 40.000 studerende på Danmarks største universitet, bl.a. gennem vores lokale fag- og fakultetsråd. Vi arbejder hver dag hårdt for at sikre vores interesser og indflydelse som studerende og for at skabe et bedre universitet, både når det gælder det sociale miljø, det faglige indhold og de politiske rammer. Studenterrådets sekretariat består af fire medarbejdere, som har et tæt samarbejde med det siddende forretningsudvalg med op til syv studerende.

Studenterhuset er de studerendes hus ved siden af Rundetårn. Med udgangspunkt i Københavns Universitet arbejder vi for et godt studiemiljø og en bedre studieby gennem sociale og kulturelle aktiviteter for studerende. Sammen med mere end 200 frivillige danske og internationale studerende afholder vi debatter, foredrag, læsepladser, velkomstaktiviteter, café og koncerter. Desuden driver vi bæredygtighedslaboratorium, midlertidige studieboliger og universitetets største festival. Alt sammen med det formål at få studerende til at trives i København.

Previous
Previous

Tak for en fed KV21-debat med vores ungdomsalliance!

Next
Next

Nyt fra Generalforsamlingen